MERE OM QUOOKER

Peteri BV, producenten af Quooker, befinder sig i Ridderkerk i Holland i en fabrik på 7.000 m2. Her arbejder dagligt mere end 250 ansatte med udvikling, produktion og marketing af Quooker. Desuden har Quooker filialer i Belgien, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Norge, Storbritannien og Schweiz.

Innovativ
Siden opfindelsen af den oprindelige hane til kogende vand har Quooker konstant været engageret i innovation. Det har resulteret i høj-vakuumisolering, COMBI, COMBI+, Nordic TWIN TAPS og alt-i-én hanerne Fusion og Flex. Fornyelse, forbedring, tilpasning og optimering strømmer gennem virksomhedens årer.

Egen produktion i Ridderkerk i Holland
Quookers produktion er i hænderne på vores egen produktionsafdeling. Vi får leveret et antal underdele, men langt de fleste essentielle dele producerer vi selv. Hele montagen - med den dertil hørende kvalitet - finder sted i Ridderkerk i Holland. Ansættelse af mennesker med et handicap er også implementeret i vores produktionsproces.

Service
Service sidder i virksomhedsgenerne hos Peteri. Salget af Quooker foregår i vid udstrækning gennem køkkenspecialister, som vi har opbygget en langvarig relation til. Peteri varetager selv servicen. Vi taler personligt med alle kunder, som har et problem og alle bliver hjulpet på passende vis, nogle gange ved at sende reservedele, men vi udfører også reparationer ude hos kunderne.

Virksomhedskultur
Virksomheden ledes af Niels og Walter Peteri, sønner af opfinder Henri Peteri. Niels har ansvaret for teknikken og Walter tager vare på den kommercielle del. Anpartsselskabet, som er oprettet af Niels, har eksisteret siden 1987. "Vi kan næppe sige, at vi er ny i branchen, men der vil altid herske en pionerånd i vores virksomhed. Vores medarbejdere har følelsen af at bidrage til et unikt produkt.”

Mærket
Mærket Quooker har været et patenteret mærke siden 1989. Takket være den beskrivende (Quick-Cooker) og internationale karakter har navnet vist sig at være det rette valg. Quooker er den første hane til kogende vand i verden. Virksomheden har patenter på verdensplan på (dele af) Quooker. Mærket Quooker er kendt for kvalitet og teknisk progression - kvalifikationer, som bliver værdsat og overvåget nøje af Peteri BV.