Gør som de førende restauranter

Begynd med det rigtige udstyr - og derefter skaber du selv miraklerne. Hvis du i forvejen går op i at have det rigtige udstyr i dit køkken, under du dig selv at opleve Quooker. Danmarks førende restauranter, fx Noma, Geranium, Cadeaux, Den røde Cottage og mange flere, benytter dagligt Quooker som et uundværligt redskab.  

Få din egen køkkenassistent

Få en køkkenassistent i dit eget køkken der er stabil, parat døgnet rundt og samtidig kun koster 50 øre i døgnet at have parat til brug. Det lyder fristende ikke?


Se den inspirerende video med Timm Vladimir

 

Se hvorfor Adam Aamann er begejstret for kogende vand direkte fra hanen 

 


Din nye gryde er fyldt med huller...

Snit mundrette stykker af broccoli, blomkål, gulerødder og andre grøntsager og kom dem i en si. Hold sien under det kogende vand i 30 sekunder. I stedet for at koge smagen ud af grøntsagerne, vil du opleve en sprødhed og smag uden lige. Top af med flagesalt og eventuelt lidt parmesan, og vupti, du har garnituren klar.
 


Travlhed i køkkenet - men stadig høj hygiejne

Vi ved godt, vi BØR skolde skærebrætter, knive og opvaskebørster ofte. Men det bliver for bøvlet at koge vand til det. Og nej, varmt vand fjerne ikke bakterier effektivt. Quooker anvendes hvert andet minut i professionelle restauranter til netop dette formål. Kniv og spætbræt indunder hanen - og tingene er steriliseret. 


Slow brew - i dit eget køkken

Med en Quooker i dit køkken tilebreder du 'slow brew' kaffe med et snuptag, fordi du ikke skal vente på at vandet koger. Du kan hælde det kogende vand direkte i stempelkanden eller i en tragt med filter. Impóner dine gæster med velsmagende kaffe - uden smagen af kalk (Quooker er udstyret med aktivt kulfilter), men kun den rene smag af friskbrygget kaffe. 


Få mere inspiration her:

Tjek vores side med inspirationsvideoer