
Gør som de førende restauranter
Begynd med det rigtige udstyr - og derefter skaber du selv miraklerne. Hvis du i forvejen går op i at have det rigtige udstyr i dit køkken, under du dig selv at opleve Quooker. Danmarks førende restauranter, fx Noma, Geranium, Cadeaux, Den røde Cottage og mange flere, benytter dagligt Quooker som et uundværligt redskab.
Få din egen køkkenassistent
Se den inspirerende video med Timm Vladimir |
Se hvorfor Adam Aamann er begejstret for kogende vand direkte fra hanen |
|
Din nye gryde er fyldt med huller...
Snit mundrette stykker af broccoli, blomkål, gulerødder og andre grøntsager og kom dem i en si. Hold sien under det kogende vand i 30 sekunder. I stedet for at koge smagen ud af grøntsagerne, vil du opleve en sprødhed og smag uden lige. Top af med flagesalt og eventuelt lidt parmesan, og vupti, du har garnituren klar.
Travlhed i køkkenet - men stadig høj hygiejne
Vi ved godt, vi BØR skolde skærebrætter, knive og opvaskebørster ofte. Men det bliver for bøvlet at koge vand til det. Og nej, varmt vand fjerne ikke bakterier effektivt. Quooker anvendes hvert andet minut i professionelle restauranter til netop dette formål. Kniv og spætbræt indunder hanen - og tingene er steriliseret.