SWOP service

Om SWOP-konceptet

For at du ikke skal undvære din Quooker i forbindelse med service, har vi udviklet et koncept, som vi kalder Quooker SWOP. Det går ud på, at du får en ny-renoveret beholder, vi allerede har serviceret, samtidig med at vi får din gamle beholder.

Med den ny-renoverede beholder følger der 12 måneders garanti. Prisen for ombytning afhænger af, hvilken beholdertype, du har, samt hvordan du ønsker at få den byttet. 

Ønsker du selv at stå for afmontering og montering af beholder, kan du finde en video-guide til dette på siden Udskiftning af Quooker-beholder. Alternativt kan du få en af vores teknikere til at ordne det hele.

Tip: Er du interesseret i vores nye CUBE køleenhed, kan du også overveje vores “byt til nyt”-tilbud, hvorved du kan spare det SWOP, du er i gang med at bestille.

Du har følgende SWOP-muligheder:

SWOP med besøg af tekniker

Teknikerbesøg tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer. 
Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder.

PRO3 VAQ: kr. 1.995,-
PRO7 VAQ: kr. 2.395,-
COMBI/COMBI+: kr. 2.195,-

OBS!
I forbindelse med et teknikerbesøg er det vigtigt, at der er uhindret adgang til din Quooker-beholder. Derudover skal beholderen have været slukket i 24 timer forud for besøget. Begge dele er vigtige at huske, da teknikeren ellers ikke kan udføre servicen og må køre igen.

SWOP med drive in service

Du indleverer din Quooker-beholder til vores autoriserede værksted på Mesterlodden 42 i Gentofte og vi ombytter den til en nyrenoveret Quooker-beholder med det samme.

PRO3 VAQ: kr. 1.395,-
PRO7 VAQ: kr. 1.795,-
COMBI/COMBI+: kr. 1.595,-

SWOP med pakkeservice

Vi sender en Quooker-beholder til din adresse og du udskifter den selv med den ny-renoverede Quooker-beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i den kasse, den nye kom i. Alle priser er inkl. porto og returporto.

PRO3 VAQ: kr. 1.595,-
PRO7 VAQ: kr. 1.995,-
COMBI/COMBI+: kr. 1.795,-

Du kan nemt og hurtigt bestille swop med pakkeservice via vores ServiceShop.