SWOP service
SWOP konceptet

For at gøre det nemt for dig og for at du ikke skal undvære din Quooker i forbindelse med service, har vi udviklet et koncept, som vi kalder Quooker SWOP.

Dette indebærer, at du kan få ombyttet din beholder med det samme i bytte med en ny-renoveret beholder, vi allerede har serviceret. Med den ombyttede og ny-renoverede beholder følger der 12 måneders garanti.


Du har flere forskellige SWOP muligheder:


SWOP – Besøg af tekniker
Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder.
Prisen afhænger af, hvor langt fra os du bor.

Besøg af tekniker i Storkøbenhavn
PRO3: kr. 1.895,-
PRO7: kr. 2.295,-
COMBI/COMBI+: kr. 2.095,-

Besøg af tekniker i resten af Danmark
PRO3: kr. 2.095,-
PRO7: kr. 2.495,-
COMBI/COMBI+: kr. 2.295,-

OBS! 
I forbindelse med et teknikerbesøg er det vigtigt, at der er uhindret adgang til din Quooker beholder. Derudover skal beholderen have været slukket i 24 timer forud for besøget. Begge dele er vigtige at huske, da teknikeren ellers ikke kan udføre servicen og må køre igen.


SWOP – Drive in service
Du indleverer din Quooker beholder til vores autoriserede værksted og vi ombytter den til en ny-renoveret Quooker beholder med det samme.

PRO3: kr. 1.395,-
PRO7: kr. 1.795,-
COMBI/COMBI+: kr. 1.595,-


SWOP – Pakkeservice
Vi sender en Quooker beholder til din adresse og du udskifter selv din Quooker beholder med den ny-renoverede Quooker beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i kassen du modtog fra os. Alle priser er inkl. returporto.

PRO3: kr. 1.595,-
PRO7: kr. 1.995,-
COMBI/COMBI+: kr. 1.795,-


Der ydes 12 måneders garanti på alle SWOP beholderne.


Gør det selv
Du kan finde dit serienummer i listen herunder. Hvis serienummeret på din beholder er lavere end det listede nummer for din beholdertype, har du mulighed for at købe et gør-det-selv kit.

varenummer servicekit
**Der findes ikke et ”gør det selv” kit til denne beholdertype. Vi tilbyder i stedet vores SWOP løsninger - se ovenfor for mere info.

 

Priser på ”gør-det-selv” kit

Pro3/Pro7 servicekit: kr. 595,-* Varenr: 10000
Combi servicekit: kr. 745,-* Varenr: 10005
Combi servicekit uden HiTAC filter: kr. 395,-* Varenr: 55020

*Ved porto tillægges kr. 65,-

Ovenstående servicekits kan købes ved at udfylde vores udfylde vores kontaktformular med navn, adresse og serienummeret på din beholder, så sender vi et servicekit til dig med posten.

Alternativt kan du besøge vores shop på Mesterlodden 42 i Gentofte. Husk at medbringe serienummeret på din beholder. Serienummeret finder du på beholderen på et klistermærke, lige under det røde låg.

Serienummer