Quooker mest energieffektive kogende vandsbeholder!

Udover at være en ren luksus kan umiddelbar adgang til kogende vand være særdeles energieffektivt. Quooker-kedlen er en af de mest bæredygtige investeringer til køkkenet og er nu blevet tildelt energimærke A!

Energimærke til køkkenkedler

Fra september 2015 og frem vil en europæisk forordning omfatte køkkenkedler.

Quooker COMBI og Quooker COMBI+I tilhører kategorien for mindre elektroniske vandvarmere med en lagertank til køkkener. De er de højest scorende køkkenkedler med kogevandsfunktion og er blevet tildelt energimærke A.

Energimærke A til Quooker-kedler

Quooker COMBI-tankene opbevares i køkkenskabet og leverer kogende vand på 100 °C og varmt vand på 50 °C til 60 °C. Der er tale om de første ”kedler” i verden med højvakuumisolering, og de repræsenterer dermed den mest energibesparende varmtvandsforsyning til dit køkken! 

COMBI-enheden er kun tilsluttet koldtvandsrøret. Når det kolde vand blandes med kogende vand, er der umiddelbart adgang til 15 liter varmt vand på 60 °C. 

COMBI+-enheden er tilsluttet koldt- og varmtvandsrøret. Som med den ”normale” COMBI betyder det, at du har umiddelbar adgang til varmt vand og undgår spild af drikkevand. Så snart varmtvandsrøret begynder at levere varmt vand, stopper tilførslen af kogende vand, og varmtvandsrøret overtager igen varmtvandsforsyningen. Derved leverer COMBI+ en ubegrænset varmtvandsforsyning ud over kogende vand.

 

PRO-VAQ-beholdere leverer kun kogende vand. EU har endnu ikke defineret et energimærkningsdirektiv for kogevandsbeholdere. Disse beholdere er dog lige så energieffektive.

OFTE STILLEDE SPøRGSMåL

Ønsker du hjælp?

RING TIL OS På
70 25 20 40