Quooker er den originale kogende vandhane

Nu er Quooker original på ny og serverer også afkølet vand med brus

Quooker Boiling water
Quooker Sparkeling water

Quooker giver dig nu også afkølet vand med og uden brus

5 slags vand i hanen: Praktisk luksus, der giver mere tid i hverdagen

Sådan virker det

Tap & Tank

Quooker-haner fås i mange modeller, der samler op til 5 slags vand i én hane. Hanerne fås i mange flotte overflader og med smarte funktioner, som f.eks. udtræksslange. Alle haner har børnesikret betjening af det kogende vand, så små pilfingre ikke kommer til skade.

Det kogende vand kommer fra en beholder på 3 eller 7 liter, som placeres i skabet under vasken. Hvis du venter længe på det almindelige varme vand, er der en ekstra vandbesparende og praktisk løsning til dig: Beholdere som også kan blande koldt og kogende vand, så du omgående har varmt vand.

Det afkølede vand med og uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenhed. Her løber vandet igennem et bakterie-filter, hvilket betyder, at du får en helt ren smag og lugt fra det lækre, kolde drikkevand. Køleenheden har en CO2-flaske tilsluttet, som giver kulsyre til vandet med brus.

Du bestemmer selv, om din Quooker-løsning kun skal give dig kogende vand eller om du også vil have de to ekstra vandtyper fra køleenheden. Det er muligt at starte med den kogende beholder og tilføje køleenheden senere. De haner, der sælges nu, er alle forberedt til brug med begge dele.

Udstyret fra Quooker er ikke så dyrt i drift, som man måske skulle tro. Køleenhedens standby-forbrug svarer til ca. 240 kr. om året. Den kogende beholder er så godt isoleret, at det kun koster ca. 200 kr. om året i standby-forbrug at have 100˚C kogende vand tilgængeligt konstant.

Har du allerede en Quooker-løsning, som du gerne vil opgradere med CUBE, så læs om mulighederne for opgradering og byt til nyt-tilbud.

Fordele

Double click

SIKKER: Børnesikret "tryk&drej" tænder det kogende vand. I modsætning til elkedler kan hanen ikke vælte.

Space saving

PLADSBESPARENDE: Kogende vand fra hanen gør elkedler og traditionelle kaffemaskiner overflødige.

Energy saving

ENERGIBESPARENDE: Vakuumtanken holder godt på varmen. Standbyforbruget er kun ca. 200 kr. om året.

Time saving

TIDSBESPARENDE: Slip for at vente på elkedlen i alle de situationer, hvor du skal bruge kogende vand.

Water saving

VANDBESPARENDE: Når du koger vand i elkedlen, koger du typisk meget mere vand end du behøver.

Easy installation

INSTALLATION: Kan nemt tilføjes i ethvert køkken. Der skal bare være strøm og plads under vasken.